Huomenta vaan tai liekö tuo jo päivä. Lentsua tässä sairastelen ja on aika ajatella... Ja vimmastua. Tullut Facebookissa jossain määrin roikuttua viime aikoina ja siellä taas kaikki isänmaan ystävät meuhkaa ja vouhkaa pakolaisista. Jatkuvasti verrataan tilannetta 30- ja 40-luvuun sotaan Neuvostoliittoa vastaan ja mesutaan kuinka täällä kaikki puolusti rajoja. Niin puolusti ja hyvä niin. Vaan, kun ei sitä voi verrata esim.Syyrian tai Irakin tilanteeseen. Nämä konfliktit, kun eivät ole kahden valtion välisiä sotia vaan sisäisiä konflikteja joissa periaatteessa kaksi tai yleensä useampia rikollis- tai terroristijärjestöä taistelee keskenään. Tuolloin ei välttämättä kukaan ole turvassa kuin liittymällä johonkin ryhmittymään. Otetaanpa esimerkki... Suomessa olisi syystä tai toisesta poliittinen päätöksentekokyky totaalisen halvaantunut, armeija ja poliisi täysin toimintakyvytön ja korruptoitunut. Lestat, helluntalaiset ja jehovat alkaa tappelemaan aseellisesti keskenään vallasta ja alkavat vallata kaupunkeja omiksi alueikseen keinoja kaihtamatta. Olisitko valmis liittymään johonkin näistä porukoista vai lähtisitkö kotoasi jonnekin, missä saat olla turvassa?

En minäkään pidä ajatuksesta, että pakolaisvirta räjähtää käsiin, mutta vielä vähemmän pidän tästä höpö-höpö-isänmaallisesta paatoksesta, mikä ei pohjaa mihinkään faktoihin vaan ihan pelkkään porukassa-tyhmyys-tiivistyy-filosofiaan. Sehän on päivänselvää, että joku ratkaisu pitää keksiä tai kusessa ollaan kautta Euroopan, mutta se ratkaisu ei ole rajat kiinni ja kaikki "ählämit" kotiin. Jos tämä tehdään niin saattaa olla, että jossain vaiheessa katellaan niiden kanssa tähtäinten läpi syvälle toisiamme silmiin.

Kyllähän tässä koko maailman poliittisessa tilanteessa toteutuu vanha viisaus, sitä niittää, mitä kylvää. Kehittynyt maailma on riistänyt kautta historian köyhimpiä ja omalta osaltaa estänyt näiden valtioiden kehittymisen, vienyt maat ja luonnonvarat sekä oikeuden omaan kulttuuriin. Naamakirjassa joku jakoi kuvan, missä oli jotain tyyliin Amerikka oli ennen intiaanien ja nyt ne asuvat reservaateissa vailla oikeuksia omaan maahansa. Tämä sama on tapahtunut monessa muussakin paikassa. Se on vain jännä, että melkeinpä kaikissa tapauksissa se tulija, joka on vienyt ne maat, on ollut valkoinen mies euroopasta eikä ählämit. Koko tämän kirjoituksen pointti on, että miettikää pikkuisen ennenkuin alatte vouhottaa asioista.

Loppuun vielä sen verran, että kyllä minäkin olen sitä mieltä, että maassa maan tavalla. Ei täällä saa silpoa kenenkään sukuelimiä tai tehdä kunniamurhia, kuten ei muitakaan rikoksia. Jos niihin syyllistyy niin ensimmäiseen koneeseen ja kotia.  Se vain taitaa olla kovin vaikeaa ymmärtää, että se keskiverto muslimi on ihan samanlainen pertti kuin ehta Pertti.

Paroni

PS.Mahdolliset tappouhkaukset yms. voi lähettää osoitteeseen: [email protected]