Terve taas,

Kovin on tullut vietettyä hiljaiseloa tässä viime aikoina. Taitaa olla vuoden päivät edellisestä postauksesta. Kyse ei ole siitä, että ei olisi ottanut mikään hermoon, vaan on yksinkertaisesti ollut muuta mielenpäällä. Vauva talossa ja uuden ammatin sekä yrittäjyyden opettelua. Koitan tässä nyt pikku hiljaa taas alkaa kirjoittelemaan, eipä sillä, että se ketään kiinnostaisi, mutta saapahan enimpiä höyryjä pois.

Maaliskuussa tuli uusittua vittuilu- ja valitusoikeus vaaleissa. Vai oliko se maaliskuuta, no eipä tuon väliä. Oon koittanut antaa tässä uudelle hallitukselle työrauhan (yhtä kiukkuista sähköpostia Sipilälle lukuunottamatta), mutta alkaa näyttää ihan siltä, että ei ne nyt kyllä mitään saa aikaiseksi. Yhteiskuntasopimus ilmeisesti kaatuu, mistä mielelläni syyttäisin AY-liikettä, mutta en tee sitä vielä. Pitää tutustua faktoihin ensin.

Varmaan eniten viime aikoina on ottanut päähän tämä Immos-kohu. Keskustelua somessa ja muuallakin seuranneena tekisi mieli sanoa molemmille osapuolille, että olkaapa hyviä ja ottakaa se pää pois takapuolesta. Siellä on pimeää ja haisee. Kyllä se vaan on semmoinen homma, että tässäkin asiassa pitää löytää se kultainen keskitie. Vaan se siitäkin tällä erää. Pittää lähtiä syömään pottuja... Tai oikiastaan taian hakea mamuilta kebabia. Maistuu paremmalle... Varmaan jopa Halla-aholaisten mielestä. Suosittelen myös ituhippejä kokeilemaan. Jaksaa paljon paremmin olla suvaitsevainen, kun on syönyt hyvin.